Izmještanje taxi stanice iz grada

Izmještanje taxi stanice iz grada

Tražim izmještanje parkirnih mjesta za taxi vozila iz centra Malog Lošinja na predjel Budovina u Malom Lošinju. Dosadašnji način korištenja parkirnih mjesta u centru grada za potrebe taxi službe pokazao se kao loše rješenje zbog kojeg je promet u centru grada potpuno zakrčen te onemogućava ugostiteljima, trgovinama i drugim poslovnim objektima, a isto tako i stanovnicima u samom centru grada, normalan pristup i dostavu do svojih poslovnih odnosno stambenih objekata.

Points

Cesta koja prolazi kroz sami centar grada Malog Lošinja jednosmjerna je i vrlo uskog koridora, a zbog više osiguranih mjesta za taxi vozila prometovanje i dostava odnosno opskrba lokalnih ugostiteljskih objekata, trgovina i drugih poslovnih objekata koji posluju u centru Malog Lošinja ograničena je i potpuno neadekvatna, posebice u vrijeme turističke sezone. Osim poslovnih objekata dostava i opskrba onemogućena je i ostalim stanovnicima Malog Lošinja koji stanuju u samom centru grada.

Back to group

This content is created by the open source Your Priorities citizen engagement platform designed by the non profit Citizens Foundation

Your Priorities on GitHub

Check out the Citizens Foundation website for more information